Cerada,Hladnjača Autotransporteri Cisterne Prevoz putnika Tržišta

Vesti i novisti

Koncern Srboexport u poseti Sankt Peterburgu


  Generalni direktor Srboexporta u poseti Sankt Peterburgu sa delegacijom srpskih privrednika radi sklapanja dogovora o izvozu srpskih proizvoda toj regiji. Više informacija uskoro.

Vest možete pročitati i ovde.


Prvi srpski kamioni na putu za Kazahstan - Srboexport uspostavio novu transportnu liniju


  Koncern Srboexport, jedna od najvećih transportnih kompanija u Srbiji, koja sa velikim uspehom obavlja usluge transporta robe na teritoriji zemalja zapadne i istočne Evrope, započela je poslovnu saradnju sa renomiranom srpskom kompanijom koja izvozi svoje proizvode u Kazahstan u okviru Sporazuma o slobodnoj trgovini između Kazahstana i Republike Srbije.
 - Koncern Srboexport će na taj način postati prva transportna kompanija sa teritorije Republike Srbije koja će svojim teretnim vozilima, a za potrebe srpskog klijenta, transportovati robu ka Kazahstanu u okviru gore pomenutog Sporazuma - saopštila je kompanija "Srboexport".
  Kako je saopšteno, Koncern Srboexport je prva kompanija koja je za potrebe tog posla podnela zahtev i dobila sve neophodne dozvole Ministarstva za infrastrukturu i energetiku Republike Srbije za transport robe ka Kazahstanu.

Vest možete pročitati i ovde.


SRBOEXPORT nabavio 10 novih Krone Mega Coil Liner poluprikolica


  Srboexport, najveća transpotna kompanija u Srbiji, obnovila je svoj ugovor sa US Steel-om, a za potrebe realizacije ovog posla svoj vozni park su obogatili sa deset novih Krone Mega Coil Liner poluprikolica, kako bi bezbedno i sigurno prevozili čelične kalemove. Vozila je isporučio Sejari d.o.o. Beograd, generalni zastupnik i distributer Krone prikolica za Srbiju. Inače, poluprikolice Krone Mega Coil Liner u ovoj oblasti privrede predstavljaju vrhunsku tehnologiju i spadaju u grupu retkih modela koji zadovoljavaju sve standarde za prevoz robe, posebno - vrlo cenjeni XL sertifikat.


ODRŽAN TRADICIONALNI JUNSKI SAMIT SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA


  U sredu, 9. juna, održan je četvrti Junski Samit Srpske asocijacije menadžera. U prijatnom ambijentu Kalemegdanske terase, uz preko 250 zvanica, članovi Srpske asocijacije menadžera i njihovi gosti imali su čast da, između ostalih, ugoste predsednika Vlade Republike Srbije Mirka Cvetkovića i ambasadora Evropske Unije u Srbiji Vincent Degerta, koji se se tom prilikom i obratili prisutnima. Pored članova SAM, bili su prisutni i potpredsednik Vlade Božidar Đelić, gradonačelnik Dragan Đilas, direktorka Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije Milica Delević, mnogobrojni predstavnici diplomatskog kora, međunarodnih organizacija, biznisa i medija. Sponzori četvrtog Junskog SAMita bili su Srboexport, Hypo Banka i Nectar.


Galerija slika sa samita

Sastanak Upravnog odbora i koktel u saradnji sa SRBOEXPORTOM


  Sednica Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera održanaje u petak 6. februara 2009.godine. Nakon sastanka UO, priređena je prezentacija koncerna "SRBOEXPORT". Generalni direktor "SRBOEXPORT"-a i član UO SAM Miroslav Nikolić je predstavio svoju kompaniju pred članovima UO i pred oko 90 članova SAM. Koktelu i prezentaciji prisustvovao je i specijalni gost SAM, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.


Kupovina 150 kamiona


  Na konferenciji za novinare u organizaciji preduzeca MERCEDES BENZ SCG, pred otvaranjae salona komercijalnih vozila, potpisan je ugovor o kupovini 150 novih kamiona marke AXOR. Ugovor su potpisali Stavros Paraskevaides, generalni direktor MERCEDES BENZ SCG i Miroslav Nikolic generalni direktor preduzeca KONCERN SRBOEXPORT DOO. Vozila ce biti isporucena u narednih 18 meseci, a ceo projekat ce biti realizovan uz podrsku HYPO ALPE ADRIA LEASING-a.


Kupovina 100 novih poluprikolica


  Preduzece KONCERN SRBOEXPORT DOO zakljucilo ugovor o kupovini 100 novih poluprikolica sa preduzecem SEJARI DOO Beograd, zastupnikom nemackog proizvodjaca prikolica i poluprikolica Krone.


Osnovan Koncern Srboexport


<

Početna

Vesti

Brošura

Galerija

O nama

Kontakti

Koncern Srboexport Doo

Aleksandra Ace Simovića 217

11500 Obrenovac, Srbija

+381 11 8726-200

email: office@trans.rs